Uw partner voor borduren en textielbedrukking


Textieldruk, modern, snel en mooi

De wereld staat niet stil en ook in de wereld van het digitale printen is dit niet anders. TexHas biedt u daarom een aantal moderne technieken voor het bedrukken van t-shirts, sweaters, hoodies en bijna iedere andere textielsoort. Door gebruik te maken van hitte transfert kan bijna ieder ontwerp verwezenlijkt worden tegen een erg scherpe prijs. Geen instelkosten, geen aanmaakkosten, en de mogelijkheid om te bedrukken vanaf 1 STUK. Ook grote oplages zijn mogelijk tegen onklopbare prijzen.
Hieronder vindt u al heel wat nuttige informatie en voor inspiratie kan u terecht op onze PORTFOLIO.

Verschillende technieken

Flex

Bij flex wordt een ontwerp in 1 of meerdere basiskleuren uitgesneden uit een folie (de flex) die daarna met hitte en druk op de stof wordt geperst. Flex is zeer goed bestand tegen wassen, blijft erg lang mooi (geen "krakele" zoals bij zeefdruk) en geeft altijd strak afgelijnde randen. Bovendien is flex zeer goedkoop en dus geschikt voor grote hoeveelheden. Als grootste voordeel heeft flex textieldruk dat het mogelijk is vanaf 1 stuk met zeer lage of zelfs zonder instelkosten. Flex is uitermate geschikt voor sportshirts.

vanaf €1 eBTW

Printbare flex

Het basisprincipe van printbare flex is hetzelfde als bij gewone flex, alleen is de bovenkant ervan bedrukbaar waardoor bijna ieder ontwerp mogelijk is. Van een gedetailleerde foto tot een leuke tekening, het kan allemaal. Voor het bedrukken gebruikt TexHas Ecosolvent inkten, hierdoor heeft u de garantie dat uw bedrukking prachtig wordt en lang meegaat. Net als bij flex heeft deze techniek geen of zeer lage instelkosten waardoor het ook interessant wordt vanaf 1 stuk.

vanaf €1,5 exBTW

Glitter

Wie houdt er nu niet van glitter. Maak dat je ontwerp er helemaal uitspringt en dat jouw bedrukking de ster van de avond (en natuurlijk ook de dag) wordt. Designs met verschillende kleuren zijn mogelijk, evenals een combinatie met de andere drukmethodes. De naam van dochter, huisdier of wie dan ook op een hippe hoodie? Geen enkel probleem. Ook voor 1 stuk kan u bij ons terecht.

vanaf €1,7 exBTW

Flock

Zacht! Zo kunnen we flock het best beschrijven. Dikker dan flex en met een wollig laagje zodat het zeer aangenaam aanvoelt. Flock kan op bijna iedere soort textiel worden aangebracht of gecombineerd met één van de andere textieldruk methodes. Ook flock is verkrijgbaar vanaf 1 stuk en haast zonder of met zeer lage instelkosten.

vanaf €1,7 exBTW

Enkele praktische tips

Zorg voor een goed grafisch bestand. Wij vragen een minimale resulutie van 300 dpi voor het bedrukken van textiel of (bij voorkeur) een vectorieel bestand. Hoort u het nu in Keulen donderen, twijfel dan niet om ons te contacteren en dan helpen wij u om een goed grafisch bestand te vinden. Goede afbeelding = mooie bedrukking
Textieldruk moet op de juiste manier behandeld worden. Om lang plezier te hebben van je kledingstuk was je het best niet te warm en bij voorkeur binnenstebuiten. Voor de droogkast is textieldruk allergisch (hoewel sommige klanten het zonder problemen hebben gedaan raden wij het toch af). Moet de kleding industrieel worden gewassen? Denk dan misschien eens aan borduren. Denk aan de wasvoorschriften
Spring eens binnen! Textieldruk vraagt soms een goed gesprek tussen alle partijen zodat het resultaat 100% is wat de klant wenst. Bel of mail voor een afspraak want ons advies is nl. GRATIS. Gratis advies